Innenriks USA Gratis frakt for de fleste produkter

0

Vognen din er tom

Februar 04, 2019

Hva å pakke for bryllupskvelden din

Å forberede seg på å gifte seg er ikke noe vondt! Selv om det uten tvil er den mest spennende tiden i livet ditt, er det mye å gjøre og mye å tenke på. Med hvert trinn i forberedelsen kommer nye ideer og selvfølgelig den lille detalj som gir den perfekte finishen. Det kan ta flere måneder med planlegging, men når du er ferdig med å organisere bryllupsseremonien og feiringsfesten etterpå, kan du vende tankene dine til andre viktige beslutninger. Vi snakker bryllupsnatten! Den første natten vil du tilbringe sammen som Mr og Mrs, så det er en stor kveld du ikke vil glemme. La Satin-boutique.com hjelpe deg med å gjøre det til en natt å huske med sjekklisten vår over hva du trenger å pakke til bryllupsnatten.

  • Toalett

Du vil uten tvil tilbringe natten borte fra hjemmet. Det kan være i en plysj bryllupsreise på det stilige hotellet du feirer på, eller det kan være et annet sted, men med et like fantastisk bakteppe. Første ting først, du trenger disse grunnleggende. Ikke glem toalettartiklene dine, en tannbørste, tannkrem, dusjgel, kroppskremer, håndkrem, sminke- og renseprodukter. Hvis du vil velge noe nytt og annerledes, kan du sjekke ut Satin-boutique-sortimentet av toalettsaker. Hvis du forventer en dampende natt fremover, kan du komplettere den med vår jordiske kropps-hampfrøbadolje i marokkanske netter, den er pikant og sexy, akkurat det du har i tankene (https://satin-boutique.com/collections/body-bath/products/earthly-body-hemp-seed-bath-shower-gel-8-oz-moroccan-nights)! Selvfølgelig vil du at kroppen din skal føles silkemyk, men siden det er en ekstra spesiell natt, kjøp en splitter ny flaske Karma Sutra Aromatic Oil, Harmony Blend og bruk den som massasjeolje med din nye mann eller kone. Eller hvis du virkelig vil varme opp ting etter bryllupsfeiringen din, slår ingenting Karma Sutra Intensifying Plus (https://satin-boutique.com/collections/body-bath/products/kama-sutra-eld-7376hb-kama-sutra-aromatic-oil-8-oz-harmony-blend) spesielt designet for å krydre ting på soverommet ... bare masser det inn i de sensuelle områdene der du vil få mest glede (https://satin-boutique.com/collections/body-bath/products/kama-sutra-eld-7361-2-kama-sutra-intensifying-gel-for-women-warm-and-arousing).

  • nattøy

Å velge et helt nytt antrekk til soverommet er noe du vil tenke nøye på. Det er tross alt bryllupsnatten din, så den må være intim, sensuell og kun for hans øyne. Alle er forskjellige. Noen mennesker foretrekker noe enkelt, feminint og likevel sexy, som Elegant Moments Lace og Charmeuse Halter Neck Gown (https://satin-boutique.com/collections/long-gowns/products/elegant-moments-em-1969x-lace-and-charmeuse-halter-neck-gown). Kjolen er i bryllupsfersken, det er et silkeaktig materiale og den intrikate blonderen er smigrende og myk samtidig. Eller hvis du foretrekker noe kort og søtt, er sateng IS Babydoll i krem ​​ideell bryllupsnatt, og den kommer med en matchende G-streng ... https://satin-boutique.com/collections/babydolls-chemises/products/is-stunning-lacy-babydoll-with-adorable-satin-bow. Andre vil kanskje ha en rampe for noe - for noe litt rasier, prøv Escante Halter Brodered Babydoll som viser figuren på en ren, smigrende måte garantert å opphisse! (https://satin-boutique.com/collections/babydolls-chemises/products/escante-el-7805-halter-embroidered-baby-doll). Ikke glem tøflene dine, du trenger noe pent og jentete å gli føttene inn i mens du går rundt soverommet ditt, våre Marabou tøfler er ideelle og de kommer i svart, rosa, rødt eller hvitt, så det er sikkert en koordinerende nyanse ... https://satin-boutique.com/collections/slippers/products/ellie-shoes-e-361-sasha-3-5-heel-maribou-slippers.

  • The Wedding Night Extras ....!

En bryllupsnatt burde definitivt være morsom, så det er ingen skade i noen få ekstrautstyr å "leke" med. Det er tross alt bare dere to, og dere er alene hele natten, ingen forstyrrelser overhodet. Hvorfor ikke pakke noen få overraskelser? Gå alle Fifty Shades med denne fjærkittlingen, den er ideell for dere begge og kan definitivt øke opphisselsen, det er bare litt ufarlig moro ... https://satin-boutique.com/collections/luxury-toys/products/el-fsg40183-fifty-shades-grey-tease-feather-tickler  og hvorfor ikke legge i noen bondage tape og knytte din partner opp i knuter mens du bruker tickler (https://satin-boutique.com/collections/devices/products/el-fsg52422-fifty-shades-grey-bondage-tape-triple-pack)? Legg til et par kikkende bind for øynene, så blir det ikke slutt på soverommet ditt (https://satin-boutique.com/collections/devices/products/el-fsg40177-fifty-shades-grey-no-peeking-blindfold-twin-pack). Disse ideene er bare noen få av varene vi har tilgjengelig som gjør den perfekte bryllupsnattgaven til mannen din (eller kona). For flere ideer, besøk fornøyelsesdelen her: https://satin-boutique.com/.

Til slutt, hvis du planlegger å gå ned til frokost, trenger du noe behagelig fritidsklær til neste morgen ... velg en uformell treningsdress eller favorittjeansen din med en søt topp, noe du kan slappe av hele dagen og snakke om det utrolige bryllupet dag og natt dere begge nettopp har opplevd. Selvfølgelig planlegger du kanskje frokost på sengen. I så fall må du slå av cellen og få bryllupsnatten til å vare lenge om morgenen eller ettermiddagen!


Legg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de vises.

Bli medlem!